WSET® Level 2 in Spirits – english / deutsch

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/11/2018
08:30 - 16:30

Location
L'école du vin - Seeland

Categories


WSET® Level 2 in Spirits

Welcome from 08:15, course start at 08:30

Bilingual instruction in the English and German language. Course material and examination in either the English or German language

WSET® Niveau 2 in Spirituosen

Willkommen ab 08:15, Kursstart um 08:30

Zweisprachige Unterricht in der deutsche und englische Sprache. Kursmaterial und Prüfung in der deutsche oder englische Sprache

  Thursday, the 15th of November 2018
  Donnerstag, den 15. November 2018
from: 08:15 Welcome ab 08:15 Willkommen
08:30 Introduction to the course and the learning objectives 08:30 Kurseinführung und die Lernziele
09:00 The Systematic Approach® to Tasting Spirits 09:00 “The Systematic Approach©” – Spirituosen Verkosten
10:00 Principles in the production of spirits – Part 1 10:00 Prinzipien in der Spirituosen Herstellung – Teil 1
12:00 Lunch break 12:00 Mittagspause
13:00 Principles in the production of spirits – Part 2 13:00 Prinzipien in der Spirituosen Herstellung – Teil 2
14:00 Fruit Spirits 14:00 Fruchtbrände
15:00 An overview of the Spirits Industry 15:00 Eine Übersicht der Spirituosenindustrie
15:15 Rum & Rhum Agricole 15:15 Rum & Rhum Agricole
16:30 Questions and end of the first course day 16:30 Fragen und Ende der erster Kurstag
  Thursday, the 22nd of November 2018
  Donnerstag, den 22. November 2018
from 08:15
Welcome
ab 08:15
Willkommen
08:30 Whisky and Whiskey 08:30 Whisky und Whiskey
11:30 Lunch break 11:30 Mittagspause
12:30 Tequila and Mezcal 12:30 Tequila und Mezcal
13:30 Vodka 13:30 Wodka
14:30 Introduction to Cocktails and mixed drinks 14:30 Einführung in Cocktails und andere gemischte Getränke
16:30 Questions and end of the second course day 16:30 Fragen und Ende der zweiter Kurstag
  Thursday, the 29th of November 2018   Donnerstag, den 29. November 2018
from 08:15 Welcome ab 08:15 Willkommen
08:30 Aromatised Spirits and Wines 08:30 Aromatisierte Spirituosen und Weine
10:30 Preparation and Production of Fruit Spirits in Switzerland, Categories and styles 10:30 Vorbereitung und Herstellung von Fruchtbrände in der Schweiz. Kategorien und Style
12:30 Lunch break 12:30 Mittagspause
13:30 Prüfung 13:30 Prüfung
15:00 End of examination and of course 15:00 Ende der Prüfung und des Kurses
  • Bitte erstellen Sie Ihren Profil und dann einloggen, um Ihre Teilnahme beim Kurs zu reservieren. Danach, folgen Sie diesen Link um den Anmeldungsprozess zu vervollständigen, in dem Sie für den Kurs ihrer Wahl bezahlen
  • Login or create a profile for yourself on the website, so that you can directly reserve your place for this course. Then use the following link to complete the registration process by paying for your course

N.B. Wir akzeptieren Zahlungen per Kreditkarte durch das Paypal System aber eine Banküberweisung wäre auch möglich. Bitte füllen Sie die Anmeldungsinformationen aus, damit wir den Registrierungsprozess für Sie so schnell wie möglich abschliessen können.

N.B. We accept payments by credit card through the Paypal system but you might prefer to pay by bank transfer. Please note, that we will need you to complete the registration information, so that we can complete the registration process as quickly as possible for you in either case.

Bookings

Bookings are closed for this event.