Champagne, Cava, Prosecco, Rive, Cartizze

Date / date / Datum

11th December 2020

Time / heure / Zeit

18:30

location / lieu / Kursstandort / luogo del corso

, Biel

Vins mousseux – Champagne, DOC Prosecco, DOCG Prosecco, Rive, Cartizze, Cava, Crémant, Méthode Tank, Méthode Traditionnelle, Charmat, Martinetti… quel style préférez-vous et quelle est la différence entre eux? Chardonnay, Pinot Noir, Meunier, Chenin Blanc, Glera, Xarello, Parellada, Macabeu… quel cépage convient le mieux?

Pendant l’atelier, nous dégusterons différents styles de vins mousseux, discuterons des différences dans le processus de production ainsi que de l’influence des cépages utilisés pour produire les vins que nous apprécions et que nous préférons!

Sparkling Wines – Champagne, Prosecco DOC, Prosecco DOCG, Rive, Cartizze, Cava, Crémant, Tank Method, Traditional Method, Charmat, Martinetti… which style do you prefer, and what is the difference between them? Chardonnay, Pinot Noir, Meunier, Chenin Blanc, Glera, Xarello, Parellada, Macabeu… which grape variety is most suitable?

During the workshop we will taste different styles of Sparkling wines, discuss the differences in the production process as well as the influence of the grape varieties used to produce the wines we enjoy and prefer!

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Course:

VinsMousseux-A111220
7 Left:
Ticket Qty:
Per Ticket Price: CHF150.00
Places / Plätze / posti Total

location / lieu / Kursstandort / luogo del corso

Places / places / Plätze 7 (7 Left)
  • Mittelstrasse 14C
  • Biel
  • Switzerland

Schedule / déroulement / Kursablauf

  • 11th December 2020
    18:30 - 20:30
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